19-21 april 1996

Vaknade vid 06.30 och låg och drog mig i en halvtimme.

Sitter nu och skriver utanför rummen för René sover fortfarande. Ska gå och käka frukost snart. Köpte biljett till flygplatsen med en beemo (taxi).Ska åka vid tiotiden. Badade lite. Blev tvungen att gå på dass så jag lånade flickornas för jag vill inte gå på vårt eget. Det stinker.

Sa adjö och vi bytte kontaktuppgifter, åkte till Denpasar och fick vänta i cirka tre timmar. Flög sen till Jakarta fick väl vänta ca 3 timmar där också. Flög sen till Singapore tog cirka en timme.

Träffade Johan från Sverige och vi tog en öl ihop och snackade. Köpte Walkman för 1800 svenska kronor. Jättebra, den har både radio och bandspelare och man kan spela in på den också. Flög sen till Bangkok men jag gick inte av planet ens bara en mellanlandning till Köpenhamn. 

Rrrrr

På planet hem från Bangkok till Köpenhamn så höll ett litet barn på att dö. Höll på att kvävas av något. Det blev lite panik men en av besättningen fick liv i henne efter några minuter bara skönt slut.

Just nu sitter jag på precis samma bord som jag gjorde för cirka tre månader och en vecka sedan på Kastrup. Bara det att nu har jag en hel massa nya minnen och det känns rätt bra! Ska åka hem med flygbåtarna om 1,5 timme och förmodligen står morsan och väntar i terminalen där hon lämnade mig!

Detta blir väl kanske det sista jag skriver i denna bok. Skönt faktiskt för att skriva dagbok är inte det bästa jag vet. Ganska jobbigt faktiskt men det är väl kul att läsa om några år tror jag. Så jag ångrar inte att jag har gjort det, kanske, är ganska nöjd faktiskt.

Och ja morsan stod där och brorsan ville att jag skulle jobba samma kväll men morsan gick in och backade upp så jag fick vila ett tag och sen var det ganska lugnt på Azalee så jag tog några öl istället och spelade biljard. Hamnade på etage efter jobb.