18 januari 1996

Vaknade tidigt av att rums polaren kom hem vid 05.20 så där med en brud. De förde lite liv så jag gick upp och duschade.

Gick en runda sen så att ett tag i en park och kollade på en aubergine kvinna som låg och sov med en massa kläder på mitt i solen. Måste vara ett jävligt varmt.

Käkade bacon och ägg och ringde. De hade inte hittat den. Ska ringa ikväll. Nu ska jag ta mig till Fremantle och se mig omkring där.

Åkte till Fremantle med tåg tog buss till Rottnest Island färgerna hörde cykel där och cykla till stark Bay eftersom jag fått ett tips av tjejen i biljettluckan. Fantastiskt fint hoppas att bilderna som jag tog blev bra.

Pajade den andra filmen som jag köpte på Rottnest. Så när jag såg de små råttorna kunde jag inte fota dem. Men det löser sig nog för på färjan tillbaka till Fremantle snackade jag med en tjej från Kanada som heter Jodie. Så hon ska skicka ett kort till mig. Tog en öl med Jodi i Fremantle och snackade lite.

Sen gick jag och käkade. Vandrade sen vidare till ett YHA Hostel men hittade det inte. Träffade två tyska tjejer som letade efter samma Hostel som jag så vi gick runt lite. Till slut hittade vi ett som jag har är på nu. Sidan om det som vi var på väg efter. Det vi letade efter först var nerlagt. Det är nästan detta också.

Ringde till flygplatsen och de har nog hittat min ryggsäck. Så jag blev jävligt glad över det.

Duschade och fick två öl av en irländare här på hostelet. Sitter nu på varannan och skriver och ska snart gå och lägga mig.